MEZELF IN BEELD

Ik ben Celien Rombouts, gedreven en ambitieuze diëtiste met een passie voor voeding.
In 2013 ben ik dan ook met volle goesting begonnen aan mijn studies voedings- en dieetkunde. Zo kon ik van mijn passie mijn beroep maken, mooi toch?!

In 2016 ben ik officieel afgestudeerd als voedings- en dieetkundige. Vastberaden als ik ben, startte ik in april 2018 mijn eigen diëtistenpraktijk in de regio Hoogstraten (Meer).

Mensen kunnen begeleiden, stimuleren en motiveren tot een gezonde levensstijl is één van mijn grootste passies. Als diëtiste vind ik het belangrijk om mezelf te specialiseren, zo heb ik in juni 2017 mijn postgraduaat diabeteseducator gehaald. Ik volg ook regelmatig bijscholingen om volledig up to date te blijven.

Naast mijn werk als zelfstandig diëtiste ben ik sinds augustus 2017 ook werkzaam als pediatrisch diëtiste in het Universitair Ziekenhuis van Antwerpen. Werkelijk een droom die uitgekomen is. Ik werk in het UZA op de afdeling pediatrie waar ik actief ben in volgende specialisaties: diabetes, immunologie (allergieën), gastro - enterologie (maag- en darmziekten) en nefrologie (nierziekten). Kinderen zijn voor mij een zeer leuke, uitdagende doelgroep. 

 

Diëtiste Celien Rombouts

Dreefweg 1, 2321 Meer | 0476.33.12.39